Je bent nu hier: Cosmania.nl
Logo Cosmania.nl
Waardering:
WORD GRATIS LID Naar webwinkel

Shoppen bij Cosmania.nl

COSMANIA is volgens Vogue een ‘nieuw Nederlands beautyfenomeen’. Je kunt er ook online terecht voor speciale buitenlandse beautytoppers. COSMANIA haalt eigenwijze en internationale beautybrands naar Nederland zodat vrouwen en mannen in de lage landen kunnen genieten van awardwinnende niche merken. De merken zijn betaalbaar, internationaal gerenommeerd en populair en (vrijwel) nog niet in Nederland te koop. COSMANIA selecteert ze op basis van visie, verantwoord ondernemerschap, passie en uiteraard de kwaliteit van de verwennerij! COSMANIA biedt zowel gezichts-, lichaams- en haarverzorging als make-up. Kopers (of wel: ‘cosmaniacs’) kunnen door het geven van reviews & ratings mee bepalen of producten moeten blijven en ze kunnen hen tippen over merken die zij bij hen vinden passen. COSMANIA richt zich op nieuwsgierige, moderne en in fashion en beauty geïnteresseerde mannen en vrouwen die op zoek zijn naar onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige producten.

Naar webwinkel »

Shoppen bij Cosmania.nl

COSMANIA is volgens Vogue een ‘nieuw Nederlands beautyfenomeen’. Je kunt er ook online terecht voor speciale buitenlandse beautytoppers...
Omschrijving Korting of vergoeding
Algemeen 0%

Voorwaarden

- Cosmania.nl korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
- Bestel direct nadat je via Betaaldemails.nl naar Cosmania.nl gaat.
- Bezoek Cosmania.nl niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
- Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscodes Cosmania.nl

Een kortingscode van Cosmania.nl geeft extra kassa korting. Dit komt bovenop de korting die je bij ons in je online spaarpot krijgt. De volgende kortingscodes van Cosmania.nl zijn beschikbaar:

Klantbeoordelingen over Cosmania.nl

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Cosmania.nl.


Beoordeling insturen
Wil je véél geld besparen op al je online aankopen? Schrijf u nu direct gratis in!