Logo itZbcause
Waardering:
WORD GRATIS LID Naar webwinkel

Korting bij itZbcause

ItZbcause - een icoon van elegantie, uniek design en Italiaans leer. Ervaring, precisie, oog voor detail, kwaliteit en eenvoud - dat zijn de sleutelwoorden achter het merk itZbcause. Dit jonge en dynamische bedrijf is gespecialiseerd in de productie van mode-tassen en accessoires van hoogwaardig leer. Elk product wordt eerst met de hand gemaakt en bijgewerkt. Een proces met een speciale focus op de selectie van top kwaliteit materialen en vakmanschap die overgedragen wordt over 4 generaties. Modern en vooral uniek. ItZbcause is een merk dat stamt uit Delcourt International, een jong merk met een vaste collectie van leren telefoon hoesjes en tablet hoesjes. Naast deze vaste collectie worden er een aantal keer per jaar nieuwe, unieke accessoires geïntroduceerd. Lederen handtassen, dames portemonnees, laptoptassen, fancy kraagjes en armbanden. Erik Been, de eigenaar van Delcourt International, zegt: “De beslissing over een nieuw project is voor ons altijd een belangrijke beslissing en een belangrijk proces. Onze aanspraken op kwaliteit, creativiteit en marktrijpheid maar ook de productie en het materiaal staan bij ons hoog in het vaandel. Het leer is van hoge kwaliteit, natuurlijk en individueel. De weg naar de klanten. De originaliteit van ItZbcause. Niet te vergeten het design, het unieke look van elk individueel product. Dit zijn de basisfactoren van deze succesvolle onderneming.“ De gehele collectie is itZbcause.nl via een online shop te bestellen. Een brede scala van producten voor vrouwen en mannen, een ruime keuze aan tassen, laptoptassen, lederen telefoon hoesjes, tablet hoezen en allerlei mode accessoires.

Naar webwinkel »

Korting bij itZbcause

ItZbcause - een icoon van elegantie, uniek design en Italiaans leer. Ervaring, precisie, oog voor detail, kwaliteit en eenvoud - dat...
Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 3.000 bm's per euro

Voorwaarden

- itZbcause korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
- Bestel direct nadat je via Betaaldemails.nl naar itZbcause gaat.
- Bezoek itZbcause niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
- Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscodes itZbcause

Een kortingscode van itZbcause geeft extra kassa korting. Dit komt bovenop de korting die je bij ons in je online spaarpot krijgt. De volgende kortingscodes van itZbcause zijn beschikbaar:

Klantbeoordelingen over itZbcause

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over itZbcause.


Beoordeling insturen
Wil je véél geld besparen op al je online aankopen? Schrijf u nu direct gratis in!