Je bent nu hier: Leg Avenue Store
Logo Leg Avenue Store
Waardering:
WORD GRATIS LID Naar webwinkel

Korting bij Leg Avenue Store

Leg Avenue vind haar oorsprong in Los Angeles (VS) en is begonnen als een familiebedrijf gespecialiseerd in beenmode. De Tsai familie startte met het ontwerpen van unieke beenmode en verkocht deze op locale markten en kiosken in Los Angeles. Van beenmode naar lingerie, dit klein familiebedrijf evolueerde snel dankzij haar originele ontwerpen en de relatief hoge prijs/kwaliteitsverhouding. De bedrijfsnaam werd gewijzigd naar Leg Avenue inc. In 1999. Gedurende het afgelopen decennium is Leg Avenue inmiddels uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van beenmode, lingerie en thema kostuums. Leg Avenue is een vrouwelijk merk die ervoor zorgt dat elk type vrouw die onze lingerie, beenmode of thema kostuums draagt zich betoverend mooi voelt en volle zelfvertrouwen uitstraalt, wat elke moderne vrouw ook verdient. De Leg Avenue collectie bestaat uit meer dan 1500 verschillende doch originele stijlen met hoge kwaliteit beenmode, lingerie, burlesque, clubwear, thema kostuums, schoenen en accessoires. Elk deel van onze collectie heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en is ontworpen om de meest kritische wensen en eisen te voldoen van de vrouw van vandaag, die zich op een bijzondere manier wenst te onderscheiden. De Leg Avenue collectie is beschikbaar in de standaard maten S, M en L. Een groot gedeelte is ook beschikbaar in plus sizes. Het design team besteedt veel aandacht aan het design en de keuze van de gekozen materialen. Wij zijn zeker geen outlet merk, maar bieden kwaliteit aan voor een zo laag mogelijke prijs.

Naar webwinkel »

Korting bij Leg Avenue Store

Leg Avenue vind haar oorsprong in Los Angeles (VS) en is begonnen als een familiebedrijf gespecialiseerd in beenmode. De Tsai familie s...
Omschrijving Korting of vergoeding
Algemeen 3%

Voorwaarden

- Leg Avenue Store korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
- Bestel direct nadat je via Betaaldemails.nl naar Leg Avenue Store gaat.
- Bezoek Leg Avenue Store niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
- Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscodes Leg Avenue Store

Een kortingscode van Leg Avenue Store geeft extra kassa korting. Dit komt bovenop de korting die je bij ons in je online spaarpot krijgt. De volgende kortingscodes van Leg Avenue Store zijn beschikbaar:

Klantbeoordelingen over Leg Avenue Store

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over Leg Avenue Store.


Beoordeling insturen
Wil je véél geld besparen op al je online aankopen? Schrijf u nu direct gratis in!