Je bent nu hier: vanHaren Schoenen
Logo vanHaren Schoenen
Waardering:
WORD GRATIS LID Naar webwinkel

Korting bij vanHaren Schoenen

vanHaren is al ruim 80 jaar een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Met ruim 137 filialen en een online shop is vanHaren niet alleen één van de grootste, maar tevens één van de meest succesvolle schoenenretailers in Nederland. Bij vanHaren kan het hele gezin terecht voor schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor iedereen is er een passende schoen. Sinds november 2010 biedt vanHaren haar meer dan 1.300 artikelen ook aan in een online shop. Hier kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week de nieuwste schoenentrends en modellen bestellen. Als ze een passend artikel gevonden hebben, kunnen ze het direct online bestellen en binnen 48 uur wordt het kosteloos aan huis geleverd. De klanten hebben een retourrecht van 14 dagen. Dé comfortabele manier van winkelen! Bovendien biedt de vanHaren online shop dames- en herenschoenen aan in extra grote maten (dames t/m maat 44 en heren t/m maat 49).

Naar webwinkel »

Korting bij vanHaren Schoenen

vanHaren is al ruim 80 jaar een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Met ruim 137 filialen en een online shop is vanHar...
Omschrijving Korting of vergoeding
Standaard 2,1%

Voorwaarden

- vanHaren Schoenen korting wordt berekend over de orderwaarde exclusief BTW.
- Bestel direct nadat je via Betaaldemails.nl naar vanHaren Schoenen gaat.
- Bezoek vanHaren Schoenen niet via andere reclame uitingen of e-mails, voordat je besteld hebt.
- Onder voorbehoud van typ- of zetfouten.

Kortingscodes vanHaren Schoenen

Een kortingscode van vanHaren Schoenen geeft extra kassa korting. Dit komt bovenop de korting die je bij ons in je online spaarpot krijgt. De volgende kortingscodes van vanHaren Schoenen zijn beschikbaar:

Klantbeoordelingen over vanHaren Schoenen

Wees de eerste die een klantervaring achterlaat over vanHaren Schoenen.


Beoordeling insturen
Wil je véél geld besparen op al je online aankopen? Schrijf u nu direct gratis in!